София, пл.България 1, 
Административна сграда на НДК-Проно, ниво партер 

тел: 02/953 11 20 
02/470 02 99 

Великден в Париж - градът на светлината - екскурзия със самолет  
[ Посещения 190 ]
Разгледай
Град:   Париж
Държава:  Франция

Обща информация

Описание:
Ден 1
София - Париж

Отпътуване в 13.50 ч. от Терминал 1 на летище София с полет на авиокомпания "Wizz Air" за Париж. Пристигане в 15.50 ч. на летище Бове. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време - необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.


Ден 2
Париж

Закуска. Панорамна обиколка с екскурзовод на български език: Парижката "Света Богородица" - едно от най-великолепните постижения на готическата архитектура; Латинският квартал и Сорбоната; Пантеонът, превърнат в мавзолей за "великите хора от епохата на Френската революция"; Домът на инвалидите; Люксембургската градина с Люксембургския дворец, където сега заседава Сенатът; площад "Конкорд", на който за пръв път е издигната гилотината; Мадлената, построена в стил гръцки храм; Гранд Опера; площад "Вандом"; булевард "Шан-з-Елизе"; Триумфалната арка; площад "Трокадеро" и Айфеловата кула. Свободно време в Париж - необходимо е ползване на градски транспорт или туристическа програма по желание: полудневна екскурзия до двореца "Версай" - дворецът на Краля Слънце Луи ХІV: Големите апартаменти и огледалната зала. Разходка в градините на замъка (при подходящи метеорологични условия). Нощувка.


Ден 3
Дворецът "Версай"

Закуска. Свободно време в Париж - необходимо е ползване на градски транспорт. По желание разходка с панорамно корабче по Сена около историческите острови Ла Сите, на който е основан Париж през 3 век пр. Хр., и Сен Луи - по-малкият от двата острова, създаващ почти провинциална атмосфера и спокойно място за разходка (необходимо е ползване на градски транспорт). По желание посещение с екскурзовод на български език на Лувъра - най-големият музей на изкуствата в Европа, чиято най-прочута творба без съмнение е "Мона Лиза" на Леонардо да Винчи - необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.


Ден 4
Париж

Закуска. Освобождаване на стаите (багажът се оставя в стая за багаж в хотела). Свободно време в Париж - необходимо е ползване на градски транспорт. Трансфер до летище Бове. Отпътуване за България в 16.25 ч. с полет на авиокомпания "Wizz Air". Пристигане на Терминал 1 на летище София в 20.05 ч.

 

Цени

ОБЩА ЦЕНОВА ИНФОРМАЦИЯ


ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ06.04.2018 ПОТВЪРДЕНА ДАТА ограничени места 1025.00 лв.
 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • Самолетен билет и летищни такси София - Париж - София на авиокомпания "Wizz Аir" Ръчен багаж до 10 кг (с размери 55/40/23 см)
 •  Групов трансфер летище - хотел - летище 3 нощувки със закуски в хотел "Ibis Paris La Defense" *** (за дати на отпътуване 06.04.2018 г; 29.04.2018 г.и 15.06.2018 г.) / хотел "Median Paris Porte de Versailles" *** (за дата на отпътуване 23.09) или подобни в Париж
 •  Панорамна обиколка на Париж с местен екскурзовод на български език Туристическа такса престой в Париж
 •  Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец" Водач от България

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 1. Чекиран багаж
 2.  Разходка с корабче по р. Сена
 3. Посещение на Лувъра с местен екскурзовод
 4.  Посещение на двореца "Версай" с местен екскурзовод
 5.  Посещение на Айфеловата кула (16 EUR за 1-ви и 2-ри етаж; 25 EUR за 1-ви, 2-ри и 3-ти етаж)
 6.  Входна такса за градините на двореца "Версай" (9 EUR) Доплащане за слушалки по време на посещението на Лувъра (3 EUR) Доплащане за слушалки по време на посещението в двореца "Версай" (3 EUR)
 7.  Градски транспорт в Париж (1,9 EUR - еднопосочен билет за метрото; 14,5 EUR - карнет от 10 билета)
 8.  Бакшиши за екскурзовод и шофьор (1-2 EUR на турист на ден - заплаща се задължително на място)
 9.  Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание Разходи от личен характер
 10.  Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
 
НАСТАНЯВАНЕ

Посочените цени са на турист за съответното настаняване.

06.04.2018 г.

хотел ""Ibis Paris La Defense" ***+ (или подобен) Допълнително легло в двойна стая (спалня) за дете до 11,99 г. 1025 лв.
хотел ""Ibis Paris La Defense" ***+ (или подобен) Двойна стая със спалня (не се гарантира) 1025 лв.
хотел ""Ibis Paris La Defense" ***+ (или подобен) Двойна стая с отделни легла (не се гарантира) 1025 лв.
хотел ""Ibis Paris La Defense" ***+ (или подобен) Единична стая 1300 лв.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Чекиран багаж до 20 кг (в двете посоки) на турист 136.00 лв.
Чекиран багаж до 32 кг (в двете посоки) на турист 162.00 лв.
Разходка с корабче по р. Сена на турист при минимум 20 туристи 30.00 лв.
Посещение на двореца "Версай" с местен екскурзовод на български език (с включена такса резервация, входна такса за двореца /без градините/ и транспорт) на турист при минимум 20 туристи. Максималният брой туристи по тази услуга е 30. Моля, резервирайте услугата своевременно! от 99.00 лв. до 129.00 лв.
Транспорт до Версай 99.00 лв.
Посещение на Лувъра с местен екскурзовод на български език (с включена такса резервация и входна такса) на турист при минимум 20 туристи. Максималният брой туристи по тази услуга е 24. Моля, резервирайте услугата своевременно! 79.00 лв.
Пълноцветен пътеводител за Париж на български език на National Georgraphic (270 стр.) 19.90 лв.
Пълноцветен пътеводител за Франция на български език на National Georgraphic (399 стр.) 24.90 лв.
За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия. 0.00 лв.
Traveller BeOnTime - компенсация под формата на ваучер за пътуване в размер на 200 лв. при закъснение с повече от час на полета на връщане (заявява се до 7 дни преди датата на заминаване). За допълнителна информация - в сайта на агенцията, каталог "Пътувай комфортно`2017" или вашия туристически агент. 20.00 лв.
Специална услуга: Нощувка в хотел "Хемус" *** след пристигане + трансфер летище - хотел (цена на турист при настаняване в двойна стая) 30.00 лв.
Специална услуга: Нощувка в хотел "Хемус" *** след пристигане + трансфер летище - хотел (цена на турист при настаняване в единична стая) 54.00 лв.
 
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

По оперативни причини в салона на самолета могат да се превозват ограничени бройки ръчен багаж. Ако има твърде много багаж, може да се наложи вашият да бъде поставен в багажното отделение безплатно. За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. За да посетите Лувъра и Версай с местен екскурзовод, е необходимо да заявите тези услуги при сключване на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителна резервация и има ограничение в максималния брой туристи в група. Туристическата програма се осъществява на български език. Часове на полета: W6 4321 тръгва от София - Терминал 1 (‏SOF) в 13:50 ч. Пристига в Париж - Бове (‏BVA) в 15:50 ч.; W6 4322 тръгва от Париж - Бове (‏BVA) в 16:25 ч. Пристига в София - Терминал 1 (‏SOF) в 20:05 ч. Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията. ПРИМЕРНИ ХОТЕЛИ ***: хотел "Median Paris Porte de Versailles" *** - http://www.medianparisportedeversailles.com/ (Този хотел се намира в 15-ти район на Париж, точно срещу трамвайната спирка Balard, от която има директни връзки с изложбения център Порт дьо Версай; до операта "Гарние" и "Шанс -Елизе") хотел "Ibis Pais La Defense Centre" *** - http://www.ibis.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml (Хотелът се намира в сърцето на бизнес района "La Defense" в Париж, на 10 минути с метрото до Триумфалната арка и булевард "Шан-з-Елизе". Метростанция Esplnade de la Defense (линия 1 на метрото) се намира непосредствено до хотела и осигурява директна връзка до центъра на града) Часово време: България 12 ч. Франция 11 ч. Екскурзията се провежда при минимум 30 записани туристи. Traveller BeFlex - 10% от основната цена на пътуването: възможност за смяна на датата на пътуване по същата програма или отмяна на пътуването без неустойка (сумата се възстановява под формата на ваучер за пътуване) до 35 дни от първоначално избраната дата. Заявява се САМО по време на резервация. За допълнителна информация - в сайта на агенцията, каталог "Пътувай комфортно`2017" или вашия туристически агент. Traveller MultiFlex - 20% от основната цена на пътуването: възможност за смяна на програмата или отмяна на пътуването без неустойка (сумата се възстановява под формата на ваучер за пътуване) до 35 дни от първоначално избраната дата. Заявява се САМО по време на резервация. За допълнителна информация - в сайта на агенцията, каталог "Пътувай комфортно`2017" или вашия туристически агент.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ

Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

Пътуването се провежда при минимум 30 записани туристи.

Резервации

КОНТАКТИ
Маркираните със синя рамка са задълйителни червено полета за задължителни