София, пл.България 1, 
Административна сграда на НДК-Проно, ниво партер 

тел: 02/953 11 20 
02/470 02 99 

Дефиле на младото вино в Старият Пловдив  
[ Посещения 924 ]
Разгледай
Град:   Пловдив
Държава:  България

Обща информация

Описание:
Тръгване в 07:30 часа от София - храм паметник „Александър Невски". Любителите на божествената напитка могат да се насладят на майсторството на българските винари, прославящи още от древността плодородните ни земи. Сред неповторимата атмосфера на възрожденските къщи в Стария град, ще можете да опитате вино от над 20 винарски изби от цялата страна. Дефилето стартира като двудневен празник, с 16 участника през 2009г., в 6 възрожденски къщи. Събитието изключително бързо добива популярност и само четири години по-късно - през 2013г., вече 26 винарски изби от цялата страна представят продукцията си в 9 къщи и 2 ресторанта в Стария град. За пет години „Дефиле на младото вино" се разрасна до седемдневен фестивал, като винопроизводителите представят продукцията си в уникален за света формат. По официални данни над 10 000 са посетителите, дегустирали българското младо вино, само за миналата година. На Лапидариума в Стария град, пловдивски ресторантьори и производители на храни, предлагат вкусни изкушения за любителите на българската кухня. Съпътстваща културна програма с атрактивни събития в градска среда като огнени и танцови спектакли, концерти, изложби, филмови прожекции и др. ще допринесат за доброто настроение на посетителите. Вход свободен. .

Цени

ОБЩА ЦЕНОВА ИНФОРМАЦИЯ

Цена от: 22 лв.

Дати на отпътуване:
26.11.2016 г.ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК ВКЛЮЧВА:
  • Транспорт с комфортен автобус
  • Екскурзоводско обслужване

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Разходи от личен характер
  • Всеки желаещ да се наслади на младо вино може да закупи билет за вход, който се продава пред или във всяка къща, в която се предлага дегустация, от специално наети за целта продавачи. Към билетите за вход се предоставят карнетки с жетони, като един жетон дава право на една дегустация. Стъклени чаши, гравирани с логото на фестивала, се предлагат на покупна цена заедно с жетони. Обективна класация по интереса на публиката към винарските изби-участници в празника и тяхната продукция, се прави по броя на жетоните, с които посетителите са дегустирали
  • Цена на билетите: от 1 лв. - 4 бр.жетони, от 3 лв. - 12 бр.жетони, от 5 лв. - 8 бр.жетони +стъклена чаша, гравирана с логото на фестивала.цените са от 2014г.Може да има увеличение.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
След внасяне на депозит 100 % от цената на екскурзията и предоставяне от туриста на необходимите данни за резервация

ПОЛЕЗНО:
Туроператорът си запазва правото да променя програмата и последователността й, цената на пакета при драстични промени на горивата.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 бр., срок за уведомяване за недостигнати бройки - 3 дни преди датата на пътуване
Заредени с много празнично настроение, дайте своя глас за най-хубавото вино, очакваме Ви!

 

 

Резервации

КОНТАКТИ
Маркираните със синя рамка са задълйителни червено полета за задължителни